Ensam 2

Nu var det länge sedan jag skrev något, men nu kommer uppföljaren på "Ensam".
Ja nu är jag ensam igen, denna gång längre än senast. Nu var det över en vecka sedan jag träffade älsklingsgumman.
Att vara ensam är något jag förut har tagit för givet och tillochmed gillat och behövt. Sedan jag träffade Likkan så har det blivit ändring på det.
Nu känns det bara trist och meningslöst att sitta för mig själv och jag väntar hela tiden på nästa gång vi träffas.

Nåja, som vi planerade i inlägget "Ensam" så blev det också en tur till Östersund, staden jag är uppuxen i.
Likkan fick träffa min morsa och dom kom väl överens. På fredagen så blev det en krogrunda och jag träffade en kompis som har bott i Sveg förut. Några öl, några drinkar och såklart ett Mc Donald's besök.

Dagen efter höll på att sluta med ingenting. Likkan har en förmåga att bli superbakis oavsett om hon dricker lite eller mycket och då sover hon gärna bort hela dagen och vaknar så smått till liv igen frammåt kvällen. Tanken var att vi skulle gå på restaurang och äta något gott för att sedan gå på bio. Eftersom vi kom iväg lite sent och vi inte fick någon plats på den restaurang jag hade tänkt mig så blev det tyvärr ingen lyxmat. Efter en halvtimmes väntande på bord så var vi tvungna att gå och slänga i oss något snabbt istället. En kebabtallrik blev det.

Det är gott det med, inte på samma sätt som en god köttbit på restaurang förståss, men det fick duga.
Sedan gick vi till bion och såg uppföljaren till Arn, jag kallar den Arn 2. Den var helt ok, jag säger ok för att den inte riktigt höll samma klass som första filmen, men ändå ett måste att se om man har sett den första filmen.

Söndagen blev det lite handlande samt ett besök på Max innan det var dags att åka tillbaka till Sveg igen.
Likkan stannade kvar en vecka till och nu är jag alltså "Ensam 2".
Det tråkigaste med "Ensam 2" är att innan hon skulle hem så råkade hon bränna sig på näst intill kokhett vatten och jag fick köra henne till Akuten i Mora där jag var tvungen att lämna henne :( . Det kändes inte alls kul, men jag var tvungen att åka tillbaka till Sveg igen för jobb.

Förhoppningsvis träffas vi igen till kommande helg. "Den som väntar på något gott..."  ... får vänta på tok för länge!

Ensam

De senaste två dagarna har jag varit ensam för första gången på ca 6 veckor. För 6 veckor sedan så åkte jag iväg till Likkan för att senare åka till Gotland med henne. När vi kom tillbaka så var jag en vecka med henne i Älvdalen. När jag sedan skulle åka hem till Sveg igen för att börja jobba så tog jag med mig henne och sen var hon här i 2 veckor.

Vi var med varandra varje dag under den här tiden, men ändå har vi inte bråkat något förutom nåt småtjafs bara. Älskar henne mycket och saknar henne nu när hon inte är här. Men så länge blir vi inte ifrån varandra för innan helgen kommer hon hit igen och då ska jag ta med henne till Östersund och hitta på nåt kul. Kanske bio, restaurang och nåt krogbesök. Det ska bli trevligt i varje fall.

RSS 2.0