Musikvideo att skratta till - Wrong Hole

Jag fick den här youtube länken skickad till mig av en kompis och den är inte bara kul, men även riktigt bra gjord. Den handlar om en kille som råkade göra bort sig och stoppade den i fel hål :) men mot slutet av videon så får den en twist och ja... kolla själv.


Fel på min blogg

Det är något fel på min blogg tydligen. Älskling har påpekat att jag uppdaterar så sällan, men jag sitter bara och väntar på att något ska hända. Jag trodde den skulle uppdatera sig själv, men tydligen inte :) så jag får väl göra jobbet själv då.

Vad har hänt senaste tiden? Jo på torsdagen för två veckor sedan så fick jag ett mail från min hyresvärd. Jag hade tidigare ställt mig i kö för en större lägenhet i samma hus eftersom jag egentligen inte orkar med en flytt, men jag tänkte att får jag en större lägenhet i samma hus så slipper jag ju flyttbil/släpvagn och slipper dessutom adressändra.

I mailet stod att en tvåa fanns tillgänglig omgående och inte nog med det, det var dessutom på samma våning i lägenheten bredvid :) Så jag tog tillfället och skrev på direkt och började flytta in redan dagen efter. Hade ju givetvis inte packat någonting eftersom det gick så fort, men och andra sidan var det ju väldigt nära att flytta.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med lägenheten och det är Likkan också. Det är bland de dyrare lägenheterna i Sveg, men standarden på dom är så pass hög att det känns som att det är värt det. Har tänkt att knäppa några bilder också och lägga upp, men just nu har jag inga.

RSS 2.0