Dan före dopparedan

Idag är det dagen innan jul och jag sitter och hänger på jobbet :( Ska jobba till kl 22 ikväll och sen slänga mig i bilen och köra 20 mil. Det hade ju varit skönt att få sluta lite tidigare idag, men det går inte. Som tur är får jag ledigt fram till den 5/1 så jag ska egentligen inte klaga. Eller jo, jag blir ju utan min älskade kvinna under julen också och det är fruktansvärt tråkigt, men det ska bli trevligt att få umgås med morsan också.

Nu finns bara en sak att göra, att sitta och räkna sekunderna...

Håll koll på dina vänner

Med tjänsten Lociloci så kan du hålla koll på var dina vänner befinner sig genom att spåra deras mobiltelefoner. Det hela fungerar genom att mobilmasterna triangulerar din position och mäter till vilken/vilka master du har starkast signalstyrka till och försöker på så sätt räkna ut var du befinner dig. Ju fler master som finns i området desto bättre träffsäkerhet.

I många fall blir däremot positionen inte så värst exakt och kan i vissa fall skilja flera hundra meter mot verkligheten, men det är ändå en tuff tjänst. Nedan är en karta som visar var jag befinner mig just nu.

Edit: Har tagit bort positioneringen.

Bada i Östersund

I helgen var jag och Likkan och hälsade på min mamma i Östersund. Det blev julshoppande och allmänt shoppande som mat m.m. Utöver det så ville vi testa hur storsjöbadet hade blivit efter ombyggnationen så vi begav oss dit efter 12-tiden på lördagen.

Jag har läst en del i tidningen om hur mycket pengar som har plöjts ner i att bygga om badet så jag förväntade mig en mycket stor förändring, men så var det inte. Dock så hade de ju byggt ut ett torn med 3st vattenrutschbanor som var ganska sköna varav en som man kunde åka med ringar i. Fiket var också omgjort, men inget imponerande. Några extra lysen här och där under vattnet, extra barnavdelning och möjligheten att simma ut på utsidan av badet trots ca 10 minusgrader ute.

Nåja, det var kul att vara där några timmar med älsklingsgumman och det var garanterat bra motion. Tyvärr tänkte jag inte på att ta någon bild, men det går säkert att finna på www.storsjobadet.se . Jo föresten, temperaturen i vattnet var märkbart förhöjd. Om jag minns rätt så var det ca 22 grader förr. Min gissning är att det är minst 26 nu, säkert mer.


RSS 2.0