Jumbopizza

Sitter fortfarande på jobbet den här tiden på kvällen och har astråkigt. Har ingenting att göra. Har surfat slut på alla sidor på nätet och har kommit till sista sidan. Vad ska man sen göra? Börja om från början?

Nåja, jag slutar kl 22 och då blir det en jumbopizza med grabbarna och en kall öl. Mums!

image24       image25

Mest sprit för pengarna

Läste en artikel på idg.se om en ny sida som har poppat upp. Billigast på bolaget heter sidan. Den listar systembolagets varor, men du kan sortera dom efter ROI (Return On Investment). Med andra ord kan du rangordna dryckerna efter hur mycket alkohol du får för priset. Altså biligaste fyllan med andra ord. Systembolaget själva är upprörda och har sagt att dom kommer att vidta åtgärder.

image23

36 åring hade sex med cyklar

Ska man behöva skämmas för att komma från Östersund? På aftonbladet läste jag om en 36 årig östersundsbo som nu blivit åtalad för att vid ett flertal tillfällen haft sex med damcyklar. Han blev så upphetsad av dom att han var tvungen att lukta på hantagen och jucka mot sadeln tills han kom och kletade ner den. Till slut så var det någon som såg han göra det och ringde polisen. Han har nu erkännt allt.

Läs mer på aftonbladet.

image22

Rolig video

En kille följer med en tjej från krogen. Vilken tur att han inte fick följa med längre än till dörren :)

Ta en titt på filmen.

Msn messenger är segt

Är du en flitig msn messenger användare? Har du någon gång tänkt på hur segt programmet är? Det är onödigt stort, är rörigt, visar anonser som stör m.m. Då har jag ett tips till dig. Byt msn klient. Bara för att Microsoft har gjort en klient så betyder inte det att du är tvingad att använda deras sega program.

Ta en titt på aMSN. Jag har själv använt det väldigt länge nu och skulle aldrig vilja gå tillbaka.

image21

Bäbis spolades ner i toalett och ut på järnvägen

Läste precis en artikel på expressen. Ojoj vilken tur i oturen. En blivande mamma som satt på tåget blev kissnödig och gick på toaletten. Där svimmade hon och när mamman vaknade till liv igen så märkte hon att magen var platt och bäbisen borta. Stackarn hade åkt ner i toaletten och spolats ut under tåget.

Hur gick det hela? Läs mer på expressen.se

Mac mini

Känns som att det var ett tag sedan jag skrev något så jag känner mig tvingad att skriva, men det har egentligen inte hänt så mycket intressant.

Jag kan iaf säga att jag vill ha en Mac mini. VILL HA!!

image20

Strukt Music

Måste ta och rekommendera min gode vän Björnars musik. En trevlig kille som jag har kännt sedan skolan som är riktigt duktig på att göra musik. Han inriktar sig på Trance, men har experimenterat med lite allt möjligt. Ta en titt på http://www.strukt.biz/

image15

Helgen slut

Nu börjar helgen ta slut igen. Känns som att den knappt har börjat innan den är slut. Ute är det blött och slaskigt. Skönt i och för sig att det är varmt, men man blir dyngblöt om skorna. '

Nu har man altså en hel vecka till framför sig, känns som att jag väntar på något som ska komma att hända, men jag vet inte vad. En sak som jag däremot väntar på är att träffa Sarah igen. Var väldigt länge sedan nu :(


Bilder från Oslo

Jag gömde ta med mig mobilen när jag var ute och gick en sväng i Oslo, så jag fick tyvärr inte så många fler bilder än på hotellet och på arbetsplatsen. Här är ingången till hotellet / teatern.

image7

Utanför hotellet var det en röra eftersom dom höll på att bygga om gatan till rondell samt sätta någon snygg belysning som dom sa.

image8

Litet hotellrum, men jag klarade mig ändå tack vare datorn.

image9

Sängen var undebart skönt som den brukar vara på hotell.

image10

Det fanns uteplats/balkong på hotellrummet. Kollade man ner så såg man en slags snabbmatsbutik som hade öppet sent ute på natten.

image11

En annan vy från hotellrummet.

image12

image13

Här var byggnaden jag var på utbildning i. Glasspaper AS.

image14

Hemma

Hemma efter många många timmars bilkörning. Trött och vill sova...

På hotellet

Ojoj, det var inte roligt att köra bil i Oslo. Jag hade gps i bilen vilket har hjälpt mig mycket, men när gps:en tycker att man ska ta vänster och den gatan är omgjord till gågata och man inte får köra där, då får man stora problem. Jag fick stanna 2 ggr och fråga poliser om hjälp att hitta rätt. Till slut hamnade jag i alla fall på hotellet, tack och lov.

Hotellrummet ger mig klaustrofobi, eller nja, jag är egentligen inte känslig för sånt, men hade jag varit det så hade jag haft det jobbigt kan jag lova. Har aldrig nånsin sett ett sånt litet hotellrum. Skulle gärna lägga upp bild på det, men jag glömde usb kabeln till mobilen, så jag får inte över några bilder, men det kommer när jag är hemma.

Nu ska jag slappna av med ett simpsons avsnitt och något mer att kika på, sen blir det natti natti.


Sitter på jobbet

Sykes Sveg
image6

Sitter på jobbet och förbereder mig för att åka iväg till Oslo. Slutar för dagen kl 13, men sen ska jag hem och käka och hämta väska, så troligvis åker jag runt 14 tiden. Sen har jag härliga 6 timmars körning framför mig :/ Suck...

Firefox

Bli en i mängden du också. Skippa den bedrövliga Internet Explorer och börja använda Firefox.

image5


Internet explorer är segt och käkar upp din dator innifrån. Troligtvis använder du IE bara för att det kom med datorn och du inte har tänkt på att man kan byta. Eller så orkar du inte.

Har du surfat på Aftonbladet på senaste tiden? Ta en noggrann koll på hur ruskigt mycket reklam som ligger där och skräpar. Om du installerar Firefox plus tillägget AdBlock Plus så kommer du märka en enorm skillnad. Sidor kommer laddas snabbare. Aftonbladet kommer vara reklamfri som alla andra sidor m.m. Ta och testa, du har inget att förlora.

blogg.se

Då var det dags för mig också att skaffa mig en blogg. Vem vet hur länge jag kommer orka ha kvar den, men för närvarande så kör jag på. På måndag sticker jag till Oslo med jobbet, så idag ska jag slappa så mycket jag orkar.

image4

RSS 2.0