Nu är det...
Förklaring till kupstorlekar

Det finns flera olika storlekar på bröst och för att tjejer ska hitta rätt BH så finns det flera olika kupstorlekar med olika bokstäver. För att göra det enkelt för alla så kommer här en förklaring till vad de olika bokstäverna står för. Eller på svenska: Acceptabla, Behagliga, Charmerande, Dramatiska, Enorma och Fruktansvärda.
Svenska varianten kommer från Olle. Tack för tipset!

Blondinhistoria

En blondin ropade på sin pojkvän, "Kan du komma och hjälpa mej med ett pussel, jag kommer inte på hur jag ska börja"
Pojkvännen svarade: "Vad ska pusslet bli ?"
Blondinen svarade: "Enligt bilden på kartongen ska det bli en tiger."
Hon visar honom pusslet, utspritt över bordet. Han studerar pusslet och tittar en stund på kartongen och vänder sig mot henne.
"För det första, vi kommer aldrig att kunna sätta ihop det här till en tiger, för det andra så tycker jag att vi ska lägga tillbaka alla Kelloggs Frosties i kartongen"

Att arbeta OB tider

Vad är egentligen OB tid? Obekväm arbetstid står det ju för, men vem bestämmer vad som är obekvämt? Ja inte är det du i alla fall. Oavsett om du ogillar att jobba kvällar eller tidiga mornar så är det en grupp människor som redan på förhand har bestämt att du tycker kvällstid är obekväm arbetstid.

Själv är jag en nattmänniska och ogillar därför att jobba från tidig morgon, men får jag någon OB ersättning för det? Absolut inte, för andra personer har bestämt åt mig att jag gillar att kliva upp tidigt på morgonen.

För mig är kvällar sköna tider att jobba och jag sover gärna länge på morgonen.
Varför kan då inte jag få OB innan lunchtid, men skippa OB om kvällarna? Är det inte lite omodernt i dagens samhälle att placera alla människor i samma fack? Förr i tiden så skulle man jobba dagtid, men nuförtiden är det väldigt många som jobbar skifttider med både dagtid och kvällstid och då är det orimligt att tro att alla anser kvällar som jobbiga.

Vad tycker du? Tidig morgon eller eftermiddag/kväll? Lägg din röst till höger på sidan.

Robert Gustavsson - Let's Dance


Bästa julbelysningen någonsin?

Här är en gammal klassiker på youtube som många säkert redan har sett, men den tål att ses igen. För er som inte har sett den så kan jag säga att det är grymt imponerande julbelysning som lyser i takt till musik. Helt fel årstid att lägga upp den egentligen, men vem bryr sig? Enjoy!


Tillbaka på jobbet

Nu är min första del av semestern slut och jag är tillbaka på jobbet. I helgen som var så hade jag Likkan på besök och det var nice som vanligt. Vi gick på Björnfesten tillsammans och det blev en hel del festande om man säger så.Nu är jag i alla fall tillbaka till verkligheten och tonvis med arbete att göra. Mycket hade blivit liggandes ogjort trots att jag haft en "stand-in" som hanterat mitt jobb. Men gör man det själv så blir det alltid bäst gjort trots allt. :)

Nu ska jag jobba i 2,5 vecka och sen är det dags för semester igen, den här gången i 3,5 vecka. Gotland!!!

Veckan som har gått

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu, men och andra sidan har inte mycket hänt. Jag har varit ganska dålig i flera dagar med spyor till höger och vänster, men nu verkar det ha gått över. På lördagen så kom Likkan till Sveg för att packa och städa ur sin lägenhet och lessnade på det efter ett tag så vi gick en sväng till puben, men jag gav upp ganska snabbt. Kunde inte dricka mycket förrän jag kände att det var dags att spy igen inom kort. Jag försökte att vara kvar och vara social, men det gick inte, så jag var tvungen att lämna och gå hem.

På söndagen så började det däremot kännas bättre och jag bestämde mig för att hjälpa Likkan att bära lite grejer. Svetten sprutade och det kändes skönt. Skönt med tanke på att jag hade suttit hemma stilla och sjuk ett bra tag och äntligen orkade jag med saker och ting igen.

Nu idag så har jag inte bara mått bra utan också fått tillbaka aptiten vilket ha inneburit att jag har ätit allt som jag har gått miste om senaste dagarna.

Imorn (idag) tisdag så ska jag iväg en sväng till Sundsvall. Ska skjutsa en granne som ska göra uppkörning för körkortet där.

RSS 2.0