Blogga

Bloggar jag för lite? På senaste tiden har det blivit mindre om mindre inlägg. Beror det på att det händer för lite saker i mitt liv eller händer det för mycket? Jag tänker ibland "ska jag skriva en blogg nu eller inte, det har ju inte hänt något speciellt." Men verklighet är kanske att det har hänt för mycket. Det är svårt det där.

I mitt arbetsliv händer så mycket nu förtiden att jag försöker förtränga det. På min fritid så vill jag inte tänka jobb för att jag är slutkörd helt enkelt.

På senaste tiden har det varit mycket att fundera på. Jag blev erbjuden ett bra jobb i Stockholm som jag efter mycket fundering tackade nej till. Det hade varit bättre betalt, men vill jag verkligen flytta till Stockholm? Sen såg jag på ams.se ett annat jobb som är ett av mina drömjobb och jag tänkte direkt "Det här söker jag" men efter lite mer funderande så gjorde jag aldrig det. Det jobbet är också i stockholmsregionen och jag vet att jag hade haft mycket stor chans att få just det jobbet, men jag tog inte chansen.

En anledning till att jag inte har gjort det är Likkan. Tjejen som jag älskar så otroligt mycket och jag gör allt för att få vara med henne så mycket som möjligt. Jag vill inte byta jobb om jag inte vet att hon kan flytta med.

Dessutom har jag och Likkan funderat på att flytta ihop och det vore så underbart. Om hon flyttar hit och söker jobb här så finns det inte mycket som kan få mig att ta ett jobb i Stockholm, inte ens om det är väldigt bra betalt. Jag trivs ju faktiskt bra med det jobb jag har nu också så har jag Likkan här också så blir det inte jobbyte i första taget.

Nu väntar jag med spänning på framtiden!

Mac vs. PC -Musikalen

Jag hittade ett roligt klipp på youtube där ett gäng gjort en musikal som handlar om Mac mot PC-datorer.
Vem vinner kampen? Ta och kolla själv.


Födelsedag

I onsdags, den 8:e oktober så fyllde jag år. Jag jobbade mellan 8-17 och hade tänkt att dra hem lite tidigare vid 16 tiden för att hinna duscha och röja upp lite innan Likkan skulle komma på besök. Jag blev ganska chockad när jag öppnade dörren och jag hör musik och folk snacka.

Fattade inte först vad som var på gång, men sen såg jag ganska snabbt att det var Likkan och hennes syster som hade kommit tidigare för att överaska mig med middag, vin och presenter.
Dom hade tänkt precis som jag och ville komma tidigare för att laga mat och snygga till innan jag kom hem, så jag kom mitt i matlagningen.

 

Det hela var jättetrevligt. De bjöd på kycklingwok som var jättegott och vin som jag i normala fall inte dricker var faktiskt gott också.

 

Sedan blev det någon öl också, men inte allt för mycket eftersom jag skulle vara på jobbet kl 8 dagen efter.

 

Tack Älskling och tack Sandra för en mycket trevlig födelsedag!

-


Digitalkamera

Då har jag äntligen köpt mig en digitalkamera då. Hittils har jag alltid användt mobilen som kamera vilket har funkat ganska bra, men avsaknaden av blixt är ju inte bra i mörka situationer förståss. Tog några testbilder lite snabbt bara.

 
-

RSS 2.0