Bilder från påsken

Denna vecka har varit ensam och tråkig, för i söndags så kom Likkans morsa och hämtade henne till Älvdalen.

Jag har funderat på om jag ska lägga upp en massa bilder sedan påsken, men lat som jag är så har jag inte orkat :)
Här är i alla fall några få av dom. Vi var i Älvdalen hos Likkans familj samt en sväng ut på någon sjö som jag inte minns namnet på. Påskmat, påskkärringar och bad i badtunna blev det. På en av bilderna kan man se att en påskkärring krashade i ett träd :)Älskling kom hem nu, jag saknar dig. Puss!
 

Påsken närmar sig

Nu börjar det närma sig påsk och långledigt. Jag har sån tur att jag får ledigt 6 dagar och då ska Likkan och jag åka och fiska med hennes familj. Sitta på en is med förhoppningsvis strålande solsken, pimpelspö i ena handen och en öl i andra :)

Jag är bara lite skraj för att isen inte ska hålla den här tiden på året och dessutom har det ju varit extra varmt senaste tiden. Likkan har dock lovat att isen ska hålla för det gör den varje år vid den tiden säger hon. Så har hon fel och jag drunknar så blir jag förbannad :P

Någon gång efter påsk så ska jag åka till Danmark med jobbet och bland annat inventera datorer och programvaror. Får hoppas att det inte tar så lång tid för dagar utan Likkan känns som veckor.

RSS 2.0