Kickoff

I lördags var det kickoff med jobbet. Det hela började på förmiddagen vid 11.30 då vi skulle spela brännboll. Givetvis skulle det regna konstant, men jag gav inte upp för det. Vi spelade och det visade sig att mitt lag sög för vi kom sist. Alla kunde dock trösta sig med att det bjöds på grillade hamburgare och korv med alla möjliga tillbehör.

Sedan åkte jag hem i några timmar och väntade på kvällen. Det blev inte så många som kom, troligtvis p.g.a. regnet, men det blev skoj ändå. De hade smällt upp ett stort tält som vi satt och åt drack i. Vi hade också underhållning i form av en trubadur. Meningen var att vi skulle bjudas på en öl/cider/vin till maten och sedan skulle vi få betala för resten själv. Eftersom en av personerna jag känner inte ville ha någon alkohol så tog jag hand om den biljetten.

Till mat blev det grillat kött, kyckling och någon kryddkorv och till det fanns potatissallad, pastasallad, flera olika såser och sallad. Riktigt gott var det och jag beslutade mig för att äta mer efter första portionen. Det slutade med att jag åt för mycket och kunde knappt röra mig timmen efter, ingen öl kunde jag få ner heller, men när maten väl hade lagt sig och de som skötte grillningen skulle åka därifrån, så undrade de hur de skulle göra med all alkohol som de hade kvar och som de hade sålt. Eftersom de inte skulle vara kvar så fanns det ingen som kunde sälja alkoholen längre, så företaget beslutade att köpa loss allt och bjuda oss på allt vi ville ha.

Folk blev ganska berusade, men det som var ganska kul som jag inte hade räknat med var att även högre chefer släppte loss och vågade dricka. Annars brukar dom ta det lugnt för att det ser bättre ut så, men inte denna gång. Allt som allt var det en trevlig kväll med trevligt folk och bra underhållning.
40års kalas i Örebro

I helgen så for jag och Likkan på 40års kalas i Örebro. Det var Likkans pappas tjej som fyllde. Vi åkte först till Älvdalen med min bil på torsdagen för att sedan åka vidare i hennes familjs bil på fredagen. Min bil är för liten för att rymma fullt med folk och samtidigt väskor till alla. Innan vi åkte vidare på fredagen så var vi på Tove's student.

Vi kom fram efter kl 9 på kvällen, så det blev inte så mycket mer den dagen.Under lördagen var det ganska dåligt väder, men Likkan och hennes syskon hade bestämt sig för att bada redan långt innan och har dom bestämt sig så ska det ske. :) Själv stod jag och tog bilder och frös trots att jag var torr. Kan bara tänka mig hur kallt det var för de andra.Sandra fick för sig att hon skulle stå på händer och ville att alla skulle kolla, men trots att hon försökte gång på gång så gick det inget vidare.Sedan ville vi ta en tur in till Örebro city för att kolla hur staden såg ut, men det spöregnade så vi kände inte för att vandra omkring. Istället knappade vi in en bensinmack på gps:en eftersom det behövde tankas och passande nog så fanns det en Mc Donald's granne med macken. Mums tänkte vi och sket fullständigt i att vi snart skulle samlas upp i stugan för att äta middag :). Vi lyckades dock äta flera gånger.Sedan blev det öl, cider, vin m.m. för folket och det festades långt ut på natten.På vägen tillbaka så tog vi en omväg och hamnade i Filipstad i Värmland. Där åt vi Pizza och handlade färdkost.
Vägen tillbaka blev rätt lång eftersom jag först skulle köra från Örebro till Älvdalen och sedan byta bil för att åka vidare till Sveg. Det är skönt att ha körtkort, men när ingen annan har det blir det jobbigt på långa sträckor.
RSS 2.0