Danmark igen

I slutet av förra året så åkte jag till Odense i Danmark med jobbet. Nu är det dax igen. Mitt jobb denna gång blir att inventera datorer vilket troligen tar några dagar. Visst är det kul att få komma ut och röra på sig lite och se annat än lilla sveg, men jag kommer att sakna älsklingen mycket. Som tur är så finns det något som kallas internet som uppfanns för en väldans massa år sedan, så det går att hålla kontakten rätt bra ändå :)


Studsbollar 2000!

Kolla på den här reklamfilmen för Sony Bravia. Man kan först tro att den är animerad, för vem tusan kan släppa 250 000st studsbollar ner för San Franciscos backar? Jo Sony kan :) Att filma den här reklamen krävde 60 tagningar och och mellan varje tagning behövde ju bollarna plockas upp igen. Bara för det anställdes 50 personer :)

Dagens skratt

Kanske fel rubrik att använda eftersom jag inte skriver dagligen. Var ju länge sedan sist, men jag kollade på idol intagningen och det var ett par killar som lurade juryn rejält och det var så jävla bra gjort att jag bara var tvungen att lägga upp klippet.


RSS 2.0