Älskar dig Likkan

Glöm inte det
Dags att börja träna!

Senaste året har inte varit bra för min kropp. Jag har varit extremt lat och inte gjort det minsta lilla för att motionera eller på annat sätt träna. Det har också visat sig på vågen som stadigt har ökat sitt värde och på magen som inte är platt som jag skulle önska.

Nu är det i alla fall nog! I sommar ska jag kunna ta av mig tröjan på stranden utan att skämmas. Likkan har tjatat på mig länge om att vi bör skaffa en motionscykel och nu slog jag nyss till på en. Köpte den billigaste jag hittade och testade den för första gången igår.

Det märks att det är en budget cykel eftersom den inte har något riktigt hjul som spinner runt som man sätter motståndet på. Istället är det magnetiskt motstånd som visserligen är bra eftersom cykeln är knäpptyst när man cyklar, men motståndet är inte jämt hela tiden vilket känns konstigt, men det duger. Jag ska i alla fall cykla en mil per dag till att börja med, vilket jag gjorde igår och idag, men senare framöver cykla lite längre.

Här är skönhetenNytt körkort

Förra veckan kom jag på att jag fick ett brev från transportstyrelsen för ca ett halvår sedan om att jag ska förnya mitt körkort. Jag har inte tänkt mycket mer på det eftersom jag hade ett helt halvår på mig att skicka in. Nu visade det sig att mitt nuvarande körkort nästan har gått ut snart, så det blev panik att ta ett kort och skicka in ansökan.

Jag bad en kollega på jobbet att ta kort, sedan tog jag med det till fotoaffären och han justerade bilden en aning i photoshop eller liknande och skrev sedan ut det. Jag slängde allt på lådan och skickade in. Jag trodde det skulle ta typ 2 veckor innan jag skulle få kortet, men 3 arbetsdagar efter att jag hade postat ansökan så kunde jag hämta ut det nya körkortet på posten. Det var snabba ryck.

Jag har tydligen fått en ny behörighet på kortet också, AM tror jag att det heter, men det finns ingen förklaring till vad AM står för. Jag skulle gissa på att det är moppe eller nåt liknande.

Förra kortet


NYTT KORT


Jag stör mig på att jag hade så bråttom när jag skulle skicka in kortet, annars hade jag inte tillåtit att jag såg så sur ut på kortet.

Resa till Finland

Förra veckan var jag i Turku i Finland för att jobba. Jag var där för att installera en ny server på Sykes samt inventera. Jag bodde på hotellet Hamburger Börs, ja jag vet, det är ett fult namn :) men mycket bra hotell.

På hotellet finns flera stycken restauranger, casino, pool och bastu, badkar på rummet m.m. Tyvärr så är det ju inte lika roligt när man är där ensam. Hade jag haft med mig någon kollega så hade det varit roligare att dra ut en sväng på kvällen och ta nån öl och se sig omkring, men nu var jag ju där själv, så då ville jag mest sitta på hotelrummet framför datorn. Men man får ju traktamente så pengar måste ju spenderas :) så det blev att äta god mat i restaurangen i alla fall.När jag skulle åka tillbaka så hoppade jag av planet i Mora istället för Sveg eftersom Likkan var där hos sin familj. Hennes syrra och Towe hade fyllt år, så där var det party.
RSS 2.0