Invandrare

Rubriken är kanske lite missvisande. Det här gäller inte invandrare generellt, men jag blev osäker på vad folkslaget heter, är det muslimer?

Jag stör mig ganska mycket på dessa invandrarkvinnor som absolut ska gå med huvudet dolt i en slöja därför att deras religion säger att det ska vara så. T.ex. när jag gick i skolan var det helt ok för invandrare att bära slöja i klassrummet, men om en svensk kille bar keps i klassrummet så bads han omedelbart att ta av sig den. Undrade man varför så var anledningen att deras religion sa att det var ok.

Jaha? Nu är det så att vi bor i Sverige och man får väl anpassa sig efter det land man befinner sig i. Religion ska inte styra regler i skola och arbete i modern tid. Att inte tillåta keps men slöja är diskriminering anser jag.

Nåja, med tanke på det jag har skrivit så tycker jag den här bilden är rätt komisk. Hon måste absolut dölja huvudet, men rövskåran går bra att visa upp :)


Invites till Voddler

Vid det här laget lär väl alla vet vad Voddler är för något, men om du mot förmodan inte vet det så kan du ju alltid googla på det eller ta en titt på voddler.com.

Jag såg precis att jag har fått 3st invites att ge ut så om någon är intresserad så säg till.
Voddler brukar beskrivas som filmvärldens Spotify.

RSS 2.0